Leaders in Finance Academy

Leaders in Finance Academy is opgericht omdat wij geloven in podcast als medium om te leren. We maken Insights: thematische series van podcastafleveringen voor professionals in de financiële sector. Visies, feiten en meningen worden door topsprekers uit de sector toegelicht. Luisteraars krijgen hierdoor vanuit verschillende perspectieven een brede kijk op vaak complexe onderwerpen. Bijvoorbeeld Anti Money Laundering. Daarin nemen we je mee, in een zesdelige audio-ervaring, in de wereld van het witwassen en de bestrijding ervan. 

Je kunt naar de Insights luisteren wanneer en waar het jou uitkomt. Of het nu op weg is naar je werk, tijdens het hardlopen, tijdens het koken, in het vliegtuig of op de bank. En je kunt starten, pauzeren, stoppen en terugluisteren wanneer je maar wilt, zodat het altijd past bij jouw ritme. 

Dit alles kun je doen in de eigen podcastapp van de Leaders in Finance Academy. Als je de afleveringen eenmaal hebt gedownload in de app ben je ook onafhankelijk van Wi-Fi of een mobiel netwerk. Dan is het dus nog makkelijker om te focussen, zonder enige afleiding! 

Wie zijn we? 

Wij zijn een samenwerkingsverband van Leaders in Finance en Banken.nl. Leaders in Finance is de wekelijkse podcast waarin Jeroen Broekema in gesprek gaat met leiders in de financiële sector over hun werk, leiderschap en privéleven. Banken.nl is is hét platform van de Nederlandse bankensector. Een centraal informatiepunt met het laatste nieuws en trends van de financiële sector.


Contact LIFA

Voor al je vragen, opmerkingen, feedback of andere berichten, horen we graag van je. Dit kun je het beste doen door een email te sturen aan [email protected]