Met name de laatste jaren gaat het ontzettend snel met alle ontwikkelingen in de strijd tegen criminele geldstromen. Zo snel dat het voor velen nauwelijks meer is bij te houden. Met deze eerste insight wil de Leaders in Finance Academy professionals in de financiële sector helpen het overzicht (terug) te krijgen, en de NVB ondersteunt deze missie.[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

De insight van de Leaders in Finance Academy over Anti Money Laundering komt mede tot stand dankzij onze twee kennispartners.

Nederlandse Vereniging van Banken

Als belangenbehartiger van de Nederlandse bankensector zet de De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) zich in voor een sterk, gezond en internationaal concurrerend bankwezen in Nederland. Vrijwel alle in Nederland actieve banken, inclusief vestigingen van buitenlandse banken, zijn aangesloten. In zijn streven naar een sterk en gezond bankwezen doet de NVB alles in haar macht om te voorkomen dat criminelen banken gebruiken om geld wit te wassen.

Met name de laatste jaren gaat het ontzettend snel met alle ontwikkelingen in de strijd tegen criminele geldstromen. Zo snel dat het voor velen nauwelijks meer is bij te houden. Met deze eerste insight wil de Leaders in Finance Academy professionals in de financiële sector helpen het overzicht (terug) te krijgen, en de NVB ondersteunt deze missie.